Kindermode

Lunter Textiel produceert sinds vele jaren eigen collecties kinderkleding evenals grote en kleine private label merken. Eigen merken zijn onder andere The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes en Ziezoo. De collecties bestaan veelal uit jersey & sweat stoffen, aangevuld met poplins en velours. Met sokken, maillots en tassen worden de collecties veelal aangevuld voor een compleet beeld. Bekijk voor een goede impressie de afzonderlijke websites per merk.

Dutch Design Bakery

The Dutch Design Bakery is een kleurrijk en vrolijk merk van zeer goede kwaliteit. Het merk begon ruim 10 jaar geleden met een baby en kindercollectie voor de leeftijdscategorie van 0 tot 10 jaar. Tegen mid-level prijzen is het merk succesvol gegroeid.

Meer weten over dit merk

Dutch Heroes

Kleurige kleding ontworpen door Nederlandse designers. De zogenaamde Dutch Heroes presenteren een bonte verzameling van coole, grappige, stoere en lieve chestprints en all over prints. De focus ligt op T-shirts, jurkjes en tassen.

Meer weten over dit merk

Ziezoo

Ziezoo is een Nederlands merk met hippe, comfortabele baby- en kinderkleding. De collecties zijn niet alleen heel erg mooi, maar de kleding is ook nog eens betaalbaar en makkelijk te combineren!

Meer weten over dit merk